Om virksomheden


Vores mission

Virksomheden servicerer B2B kunder med produktion af 3D animationsfilm, 3D visualisering, 3D content, illustrationer og intelligente konfigurator- og softwareløsninger. Vores ydelser er af høj kvalitet og faglighed og vi vægter en nær langvarig kunderelation højt.

Vores historie

Virksomhen har leveret 3D animationsfilm og 3D visualiseringer siden år 2003. Vores marked er meget bredt men udspringer af to nøgleområder, nemlig industrien - nærmere betegnet udstyrsleverandører til fødevare produktion - samt boligvisualisering via projektsalg. Vi har enormt fokus på detaljen og arbejder med high-end løsninger og produkter, hvor kvaliteten skal være i top. Denne sans for detaljen skiller i vores optik fårene fra bukkene, vi sætter ære i at levere kvalitets arbejde udover det sædvanlige. Vores kunderelationer er historisk set langvarige og tætte, vi holder meget af at gøre kunder til tilbagevendende kunder. Den sparring fortroligheden giver, gør det både sjovt og uformelt at samarbejde men løfter også resultaterne til et nyt niveau.

Vores team

Virksomheden råder over et bredt spektrum af kompetencer som samlet set gør os i stand til at løfte meget komplekse opgaver in-house, uden brug af underleverandører.

Kunder / referencer

Pust liv i dit projekt...

Et stærkt visuelt udtryk underbygget af et klart budskab er en vigtig brik i salgs processen.

Fik du svar på det du søgte?

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Kontakt os