Interaktive konfiguratorer

Vi udvikler interaktive konfiguratorer / softwareløsninger med primært fokus på tilbuds generering og salg. Dette gør salg af komplekse produkter til en leg og sikrer samtidig alle regler overholdes. Derudover gives live visuelt feedback og tilbuddet kan udskrives på stedet.

tværs af brancher

Produktet egner sig til mange forskellige industrier, for at nævne nogle:

  • Møbel konfiguration, f.eks. modulsofa, reolsystemer
  • Produkt konfiguration

Konfiguratorer kan både servicere B2C i form af online webbaserede løsninger, men også være B2B hvor en leverandør stiller en tilbuds-konfigurator til rådighed for en forhandler. Eksempelvis:

  • Hegn, værn, afskærmning
  • Terrasse
  • Trapper
  • Tag / facade produkter
  • Reolsystemer
  • Sofa – modulsofa
  • Konfigurerbare møbler
  • Konfigurerbare produkter

Vi har fokus på brugervenlighed og grafisk fremtoning.

Software platform

Applikationer udvikles til forskellige målgrupper og platformer. B2B og B2C stiller forskellige krav til brugervenlighed.

Web applikation
Software hvor brugergrænsefladen er en hjemmeside, altså en browser baseret løsningsmodel.

App
Software som distribueres til og installeres på specifikke enheder via en online platform. F.eks. App Store, Google Play mv.

Stand-alone applikation
Et installationsprogram man selv distribuerer og som installeret på det supporterede operativsystem (Windows, Mac OS mv.).

Cross-platform
Parallel udvikling af brugergrænseflade til forskellige platforme, med samme bagvedlæggende funktionalitet og støttesystemer.

Styrker samarbejdet mellem kunde og leverandør

En konfigurations-løsning bliver guld værd når en salgsafdeling kan producere komplicerede tilbud på rekordtid, på minutter i stedet for timer eller dage - naturligvis med en kraftigt forbedret reaktionstid.

Samtidig kan en salgsafdeling også lette deres arbejds byrde ved at stille konfigurator til rådighed for forhandlere, som dermed kan servicere sig selv.

Kundecases konfiguratorer

X Yachts konfigurator

Kunden havde en vision om at blive first-mover indenfor online konfiguration af sejlbåde...

Read More

NORRA by skovby

Med Norra by Skovby kan du indrette dig, som du har lyst. Og helt enkelt. Alt du skal gøre er at kombinere elementer og farver og forme det udtryk, der bedst afspejler din personlighed.

Read More

NTF Fence creator

Glemt alt om tunge 3D-tegninger og timevis af ændringer frem og tilbage mellem kunde og leverandør. Med Fence Creator kan du lave maskin-afskærmning på ganske få minutter.

Read More

CUBIC CPS Designer

Software-løsning hjælper kunder med bestillinger samt at minimere fejl. CUBIC Modulsystem leverer modulsystemer til eltavler.

Read More

RAMWERK konfigurator

På INROOM shoppen er integreret en konfigurator-løsning, hvor alle fejl elimineres. Man kan kun bygge gyldige opstillinger.

Read More

Skorstensberegning

Web-applikationen er designet som 5 skridt brugeren skal igennem for at nå målet. Her skal man tage stilling til hvilken model Aduro brændeovn man har, derefter defineres rummet via nogle simple parametre. Herefter findes en række tilvalg i tilbehørs oversigten.

Read More

Tavlebygger App

EL-TA er en dansk producent af eltavler og tavleanlæg med over 30 år på bagen. De bygger unikke eltavler efter specifikationer og ønsker; herunder gruppetavler, effekttavler og styretavler.

Read More

Lufthavns security

For at udbrede kendskabet til WO's produkter besluttes det at udstille på Passenger Terminal i Barcelona. Man ønsker at skabe trafik på messestanden ved at tilføre et blikfang der får potentielle kunder til at stoppe op...

Read More

Konfiguratorer skaber markedsandele og mersalg

Gør komplekse produkter til en leg at konfigurere og skab samtidig en sikker salgs-proces som eliminerer fejl i ordrer.

Interesseret i en konfigurator løsning?

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Kontakt os