Bådkonfigurator

Om kunden

X-Yachts A/S er et dansk værft, med hovedsæde i Haderslev, som bygger sejlbåde mellem 35 og 65 fod. Værftet blev grundlagt i 1979.

www.x-yachts.com

Online konfiguration af sejlbåde

Kunden havde en vision om at blive first-mover indenfor online konfiguration af sejlbåde. Intentionen var at inspirere kommende købere, ved at gøre dem i stand til at konfigurere en række essentielle valgmuligheder via hjemmesiden og samtidig se resultatet med det samme.

3D Renderede billeder

For at gøre brugere af sejlbåds-konfiguratorene i stand til at se deres valg, er det nødvendigt med billeder, som viser alle tænkelige kombinationsmuligheder.

Dette er en umulighed med rigtige fotos. Derfor er alle sejlbådene gengivet i 3D, hvorefter kombinationsmulighederne er renderet og lagt ind i konfiguratorsystemet.

Målsætning

X-Yachts giver deres kunder et incitament til at vælge dem, via direkte involvering på et tidligt stadie. Kunderne kan præge udseendet på båden og give den personligt præg, helt fra begyndelsen i købs processen.

Forventningerne til konfiguratorene er øget trafik på hjemmesiden, øget interesse omkring sejlbådene, kundeservice i form af en lettere og mere præcis proces omkring valg af optioner og endegyldigt konkrete leads i salgspipelinen.

Prøv selv

Brugerne af konfiguratoren har mulighed for at gemme en unik kode, som kan benyttes hvis man vil dele båd-konfigurationen med andre – eller blot arbejde videre på den på et andet tidspunkt.

Derudover kan systemet også generere en printervenlig PDF indeholdende relevante informationer omkring sejlbåden og de valg der er foretaget.

Prøv bådkonfiguratoren hos X-Yachts

X-Yachts Web Configurator