Teknologi

Magien sker af to grunde: Den første er gyro sensorene som tillader brugeren af dreje hovedet og have 360 graders udsyn. Denne egenskab alene redefinerer følelsen af tilstedeværelse i 3D. Den anden er stereo. Ikke til lyd, men til øjnene. Altså et unikt billede til begge øjne. Denne feature overbeviser din hjerne til at tro du oplever ægte dybde. En vital del af oplevelsen!

Hardware

Trådløs løsning - VR Gear produkterne konverterer en almindelig mobiltelefon til en motor der kan afvikle VR oplevelser. Løsningen er perfekt til dig der er på farten og skal fremvise VR billeder og VR animation. Telefonen er dog flaskehalsen hvilket betyder interaktive løsninger er stærkt begrænsede.

Kablet løsning - Den ultimative oplevelse! Rumsensorer gør det muligt at gå rundt i 3D universer. Udstyret med trådløse touch-controllere kan brugeren interagere med virtuelle objekter. Det er meget brugbart til demonstrationer, træning og oplæring, udforskning og fremvisning af prototyper.

VR Løsninger

VR Rendering - Stereo 360° panorama billeder

Løsningen består af 3D renderinger leveret i stereo og panorama format. Oplev et 3D univers, som var du selv til stede.

Supporteret af: VR Gear, Oculus, Vive, alle standard enheder.


VR Animation - Stereo 360° animation

Denne løsning består af en animeret guidet tour. Brugeren kan frit kigge rundt under hele animationen. Kan sammenlignes med en rutsjebanetur.

Supporteret af: VR Gear, Oculus, Vive, alle standard enheder.


VR Interaktiv - Gamification + touch controllere

Luksus løsningen. Dette er en software-løsning hvor alt indhold er skræddersyet til en unik oplevelse. Den bedste måde at udtrykke dette på er med udtrykket "gamification".

Brugeren træder ind i en ny verden og kan opleve, røre, interagere, lære osv.

Supporteret af: Oculus RIFT, HTC Vive.

P+P Arkitekter

Arkitektfirma introducerer VR som en del af byggeprojekter i offentligt udbud, for at overvinde bygherre og præsentere og livagtig gøre projektet. Beslutningstagere tager et kig ind i byggeriet med VR Gear på mobiltelefoner under byggemøder i de tidlige stadier.


NCC

Blandt de absolut største indenfor ejendomme, infrastruktur og byggeri i Skandinavien. De benytter VR renderings i to faser, til visualisering og til pre-visualisering. Dette tillader organisationen at fremvise projekter før de bygges. VR oplevelsen er vigtig for rumfornemmelsen.


Bakkafrost

I tæt samarbejde med projekt designere og arkitekten bag denne nye laksefabrik på Færørene, lavede vi en virtuel præsentation med fuld interaktivitet og mulighed for at bevæge sig rundt i de nye omgivelser forud for byggeriet.


Pescatech

Pescatech opererer som konsulenter i fiske og seafood industrien med projekt design. Pescatech bruger VR til at præsentere fabriksdesigns på forprojekt stadiet. VR inddrages i beslutningsprocessen ved ny etablering af brikker og hele verden.


Interesseret?


Vi producerer originalt VR indhold…

Slip fantasien løs og lad os om de tekniske aspekter i løsningen. Vi tilbyder både lille og stor skala produktioner. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os