Ure med historie

OM KUNDEN

REC Watches producerer unikke ure med en spændende historie. Urene indeholder genbrugsmaterialer fra særligt udvalgte objekter, et spændende twist og en unik historie følger hver ur.

3D SALGSMATERIALE

I forbindelse med lancering af REC Watches første serie ure, bidragede 3D Animation med produktionen af animationsfilm der visualiserer konceptet. Hvert ur indeholder et stykke pladedel fra en klassisk Mini Cooper (bil) og dermed et stykke historie. Dertil er urene produceret i to forskellige modeller, begge stærkt inspirerede af den originale Morris Mini som blev sat i produktion i 1959.

Ideen med animationerne er at præsentere de forskellige farve og materiale varianter af urene samt at drage paraleller til den klassike bil og desuden visualisere at en del af bilen integreres i uret. Derudover må animationerne gerne have en snært af humor og den glæde kendere af bilen mærker ved et gensyn. Foruden animationsfilm skabte 3D Animation også en række still-billede visualiseringer af ur-typerne til brug i diverse markedsføringsmateriale.

www.recwatches.com

3D Animationsfilm

3D still-billede renderinger