Skorstensberegner

OM KUNDEN

Aduro producerer brændeovne til almindelige boliger som forbrugere blandet andet kan købe byggemarkeder. En del af denne proces er at definere skorstenen, en opgave der ikke er helt så ligetil når forbrugeren står i byggemarkedet.For at lette købsprocessen har Aduro lanceret Skorstensberegneren – et værktøj med simpelt visuelt bruger-interface med formålet at lette bestillings-processen.

WEB APPLIKATION

Web-applikationen er designet som 5 skridt brugeren skal igennem for at nå målet. Her skal man tage stilling til hvilken model Aduro brændeovn man har, derefter defineres rummet via nogle simple parametre. Herefter findes en række tilvalg i tilbehørs oversigten.

Applikationen kan derefter udskrive en komplet stykliste, prisliste samt instruktioner til samlevejledning for den pågældende model. Motoren bag systemet virker simpel overfor brugere af systemet, men er drevet af en række beregninger der bestemmer hvilke elementer der passer sammen – hvilket desuden præsenteres visuelt.

Rent platform mæssigt er applikationen udviklet i canvas – et populært buzzword indenfor HTML5-snakken. Canvas går i alt sin enkelthed ud på at bruge en række kommandoer og funktioner som er indbygget i alle browsere, fremfor at benytte sig af plug-ins, såsom Flash o.lign., som tidligere har været nødvendigt for at afvikle interaktiv grafik på et website. Det er meget vigtigt at være cross-platform nu til dags, og her er førnævnte plug-inet klart no-go. For at tage et konkret eksempel virker Flash ikke på iOS (iPad).

www.skorstensberegning.dk