ECO-Logic

OM KUNDEN

Cimbria er verdens største leverandør af udstyr til frøhåndtering. Cimbria leverer effektiv og kontrolleret teknologi processer, udstyr og anlæg til håndtering og opbevaring af afgrøder med fokus på at øge kvaliteten og energieffektiviteten samt forbedre omkostningseffektiviteten.

ANIMATION TIL UDSTILLING & SALG

I samarbejdet med Cimbria udarbejder vi animationsfilm til brug i markedsføringen af produkter. Der arbejdes indenfor forskellige segmenter og med meget forskellige produkttyper, herunder mindre produktioner såsom animering af transportører, men også mere avancerede løsninger som tørreri, rensemaskiner og elektronisk sortering.

Med disse animationer er Cimbria i stand til at præsentere deres produktgrupper i animationsform. Her får de en ensartet grafisk linje der flot præsenterer og fremhæver salgsparametrene på de enkelte maskiner. Udbyttet er en styrket visuel profil og et bredere kendskab til produkterne. Desuden benyttes animationsfilmene også på udstillinger, hvor man typisk ikke ønsker at medbringe alle produkter fysisk.

www.cimbria.com

3D animations film