Lufthavns security

OM KUNDEN

Randers virksomheden WO Airport Interior A/S producerer security linjer til lufthavne. Med gode verdenskendte referencer i både Billund, København og Oslo går WO forrest når det handler om ergonomi, kapacitet og ikke mindst fodaftryk.

ANIMATIONSFILM TIL MESSESTAND

For at udbrede kendskabet til WO’s produkter besluttes det at udstille på Passenger Terminal i Barcelona. Man ønsker at skabe trafik på messestanden ved at tilføre et blikfang der får potentielle kunder til at stoppe op. Det handler om at få brandet virksomheden worldwide, i en industri hvor man på dette tidspunkt endnu ikke er en kendt aktør.

Vi bistod fra starten med visuliasering af messestandskonceptet som set herunder (3D visualisering). Tanken er at en 3D animationsfilm skal afvikles på 4 x sammensatte 50″ fladskærme. Her skal salgsparametrene vises frem og interessen skal vækkes hos forbipasserende.

Udover animationsfilm som en central del af løsningen, er der også gjort plads til at inddrage kunderne i projekt design ved en enkelt skærm. Her skabes et virtuelt univers hvor man via iPad kan sammensætte security linjer – dette ses live’ på storskærmen.

et samlede koncept består altså i at sprede budskabet omkring de unikke og hidtil usete funktioner via 3D. Nøglen i systemet er kundetilpasset konfiguration, der arbejdes altså med en række standardkomponenter, som sammensættes efter behov for den enkelte kunde. Dette illustreres meget tydeligt via animationen, da en række forskellige miljøer og sammensætninger vises.

iPad applikationen har det formål at inddrage kunden og konkretisere tingene. På under 5 minutter er en sælger i stand til at designe en løsning og fremsende 3D visualiseringer på mail, direkte fra App’en. Et meget stærkt værktøj. Ved hjælp af vores værktøjer har WO været i stand til, alene på den første udstilling, at skabe over 50 leads.

www.wo.dk

WO Airport Security Configurator.

Hent i App Store og prøv løsningen.

APP STORE

3D still-billede renderinger

Skærmbilleder fra konfigurator