NTF Fence Creator

Glemt alt om tunge 3D-tegninger og timevis af ændringer frem og tilbage mellem kunde og leverandør. Med Fence Creator kan du lave maskin-afskærmning på ganske få minutter.

OM KUNDEN

NTF-Aalborg A/S er en dynamisk nichevirksomhed inden for produktion af trådvarer i rustfrit stål. Med NTF-Aalborg på holdet er vores kunder sikret en lang række fordele, som er til gavn og glæde for dem, og som er med til at gøre arbejdet i hverdagen lettere.

MASKINAFSKÆRMNING

Rustfri maskinsikring og maskinafskærmning i hygiejnisk design til fødevareindustrien og medicinalindustrien. Modulopbygget stålsystem til effektiv afskærmning af maskiner. Rengøringsvenlig og robust maskinafskærmning med høj sikkerhed. Stærke og rengøringsvenlige afskærmningsgitre på fix-mål i rustfrit stål.

AFSKÆRMNING PÅ 5 MINUTTER

Med Fence Creator softwaren kan du designe og bestille en skræddersyet maskinafskærmning på ganske få minutter.

FORDELE

Konfigurator-løsningen har til formål at gøre kunder og forhandlere selvforsynende i forhold til at opstille gyldige afskærmninger som understøttes af Comp-line modulsystemet. I stedet for at bruge adskillige timer frem og tilbage med en sælger, kan man via selvbetjening altid genere en ordre via konfiguratoren.

www.fencecreator.com

Tekniske detaljer

Løsningen er udviklet med cross-platform for øje, hvor både browsere og desktop tilgodeses. I light-udgaven afvikles web-applikationen via WebGL og fungerer således i browsere der understøtte denne standard.

Screencapture demonstration

PRØV SELV

Se mere på fencecreator.com

www.fencecreator.com